Start nu met jouw
persoonlijke kitesurfles

Onze kitesurfles pakketten 

Bij Kitesurf Holland staat aandacht tijdens de kitelessen voorop! Daarom geven wij alleen privélessen, ook hebben wij een lespakketten voor twee personen privé.

Het voordeel van deze manier van kitesurfles geven is om meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan onze cursisten. Hierdoor ontstaat er een veilig en snel leerproces om te leren kitesurfen.

De cursisten zullen tijdens de les goed begeleidt worden door onze kite instructeurs en instructrices, met het gebruikt van een waterdicht communicatie systeem waardoor de instructeur je op elk moment van jouw les kan begeleiden en tips door kan geven.

Bij ons gaat het om de leercurve zo hoog mogelijk te maken en je zo goed mogelijk voorbereid op je board te krijgen.

Wanneer je na je lessen bij on surfmateriaal huurt, word je huur en je cursus verrekend bij de aanschaf van nieuw materiaal bij onze kitesurfschool, Kitesurf Holland.

 

 

Onze Pakketten

Introductie les

Een introductie voor het kitesurfen, dat is waar het omdraait in deze cursus. Dit is de basisles voor kitesurfen. Tijdens deze cursus leer je de theorie, ga je voor het eerst vliegeren en leer je de werking van de kite.

Inhoud introductieles

€100 p.p
Duur: 2,5 uur
Ontdek het kitesurfen
Gegarandeerd een dag vol actie
Theorie, materiaal & veiligheid
BOEK NU

Privéles

Met onze privéles leren wij jou één op één kiten op jou niveau en tempo. Met onze persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat jij veilig het water op kan.

Privé Kitesurfles

€185 p.p.
Duur: 3 uur
Persoonlijke begeleiding
Beste learningcurve
100% focus op jou
BOEK NU

Privéles voor twee

Vind jij het toch leuker om met zijn tweeën een les te nemen, is dat mogelijk! Met onze privéles voor twee is net als bij de privéles voor een. Alle persoonlijke aandacht die nodig is om alle techniek onder de knie te krijgen.

Privé voor twee

€150 p.p.
Duur: 3 uur
Persoonlijke begeleiding
3 weg communicatie in de helm leer van je lespartner
  100% focus op het duo
 
BOEK NU

Meer informatie? blijf scrollen!

Hieronder vind je meer informatie.

introductie les

Bij de introductieles draait het om het kennis maken met kitesurfen. Hier wordt de basis van het kitesurfen aan jouw geleerd.

Kitesurfen is een sport waarbij je een goede basis bij nodig hebt. Tijdens de les zal je leren over de theorie, de werking van de kite en mag je voor het eerst mer de kite vliegeren. Zo kan jij je eerste les misschien wel je eerste meters met de kite maken. 

Bij de theorie wordt er uitleg gegeven over het weer en het veiligheidssysteem van de kite. Na de theorie zal je het water op gaan, om zo je kite onder controle te krijgen.

Nadat je de controle over de kite hebt zal het deel bodydraggen beginnen. Bodydraggen betekent dat je met je lichaam door de kite wordt voort getrokken door het water, zonder board.

Privé Kitesurfles

Bij de privéles wordt alle aandacht van de instructeur op jouw gericht. Dit doen wij zodat jij de volledige ervaring krijgt van het kitesurfen.

De privéles begint met een stukje theorie. De theorie gaat over de weersomstandigheden en het veiligheidssysteem van de kite.Er wordt aandacht besteed aan het optuigen van je kite en het aansluiten van de bar.  

Na de theorie ga je direct het water op om ervaring op te doen met het bodydraggen en het onder controle houden van je kite

Je kunt zoveel privélessen inplannen als jij zelf wilt, wij zullen de lessen dan aanpassen op jouw niveau.

Privéles voor twee

De privéles voor twee is ideaal als je het toch fijner vindt om samen met iemand les te nemen.

De focus blijft op het duo, wij leren het duo kiten op eigen niveau en tempo. Bij deze les heb je een instructeur die zijn aandacht gelijk verdeeld over de cursisten. 

Net als bij de privéles voor een wordt er eerst begonnen met een stuk theorie over de weersomstandigheden en het veiligheidssysteem van de kite. Daarna ga je het water op om  controle te krijgen over de kite en te leren bodydraggen.

#Kitesurfholland

Scroll naar top